Od novosti dostupnih uz doplatu u Dacijinoj paleti, Dokker Van nudi:

1) multimedijalni sistem MEDIA NAV koji se sastoji od radija, mogućnosti povezivanja spoljnih audi ouređaja, telefoniranja uz pomoć Bluetootha®, navigacije i 18-cm ekrana osetljivog na dodir. Korišćenje svih mogućnosti je intutivno, a cena bez premca. Saznajte više o sistemu Dacia MEDIA NAV.

2) Dacia Plug & Radio sastoji se od novog radija s velikim ekranom i komandama pri upravljaču, CD-čitača kompatibilnog s formatom MP3, USB i 3,5-mm utičnicama na prednjoj tabli i telefoniranja slobodnih ruku uz pomoć Bluetootha®.

Ostale novosti u Dacijinoj paleti kao što su ograničivač brzine i senzor za vožnju unazad na modelu Dokker Van se nude kao opcija.

Dokker Van nudi kompletnu paletu benzinskih i dizel motora. Od benzinskih, tu je sasvim novi štedljivi motor s direktnim ubrizgavanjem 1.2 TCe grupe Renault, prvi put uveden u liniji Mégane, koji razvija snagu od 115 KS. Turbodizel motori 1.5 dCi 75 KS i 1.5 dCi 90 KS ističu se štedljivošću i malim ispuštanjem CO2 (manje od 120g). Višenamenski i savremeni, ti motori zavode lakoćom korišćenja u svakodnevnom životu.


Dokker Van

Dacia ima najveći kombi

<<