DACIJINA POUZDANOST I SIGURNOST

Za Dacia Duster pouzdanost nije samo prazna reč. Svaki putnik ima svu sigurnosnu opremu. Robustan i pouzdan, Duster ima garanciju 3 godine ili 100 000 km. Napravljen je da traje pa se može očekivati da će dugo biti kao nov!

Garancija 3 godine ili 100 000 km.
Sve je jasno.

Pojačana konstrukcija karoserije

Pojačana konstrukcija karoserije

Njegova pojačana konstrukcija karoserije izvrsno štiti putnike u svim okolnostima.

Sigurnost je na prvom mestu. Primenjujući Renaultova znanja na području sigurnosti, Duster smo opremili efikasnom aktivnom i pasivnom sigurnosnom opremom da biste bili zaštićeni na putovanjima.

ABS s AFU

ABS s AFU

U kombinaciji sa sistemom ABS koji sprečava blokiranje točkova, sistem AFU (sistem pomoći pri naglom kočenju) pomaže vozaču da zadrži kontrolu nad smerom vožnje pri kočenju i skraćuje zaustavni put.

ESC

ESC

ESC (Elektronska kontrola stabilnosti) ili elektronski sistem za ispravljanje smera, je aktivni sigurnosni sistem protiv proklizavanja pogonskih točkova koji poboljšava kontrolu smera vozila.

Vozačev vazdušni jastuk

Vozačev vazdušni jastuk

Prednji vazdušni jastuk

Suvozačev vazdušni jastuk s mogućnošću isključenja

Suvozačev vazdušni jastuk

Ako želite da postavite dečije sedište na suvozačevo sedište, možete da isključite suvozačev vazdušni jastuk. Jednostavan postupak radi najveće sigurnosti.

Sistem za pričvršćivanje dečijih sedišta Isofix

Sistem za pričvršćivanje dečijih sedišta Isofix

Sistem za pričvršćivanje dečijih sedišta Isofix na bočnim sedištima zadnje klupe i mogućnost pričvršćivanja univerzalnog dečijeg sedišta u sredini.

Podešavanje visine vozačevog sedišta

Podešavanje visine vozačevog sedišta

Vozačev položaj, prilagodljive visine, nudi opuštenu vožnju i odličan pregled situacije. To je poboljšanje posledica unapređenja paketa Modularnost zajedno sa podešavanjem visine sigurnosnih pojaseva i sedišta, kao i klupe preklopive u odnosu 1/3-2/3.


Duster

Neverovatno dostupan