DACIA NOVOSTI

DACIA KIOSK - DECEMBAR 2016.

 

Decembar 2016.

 

Dačija je nedavno odlučila da obnovi skoro kompletnu gamu, a stilska osveženja najuočljivija sunamodelima koji seuposlednje vreme i najbolje prodaju-"sanderu" i "sanderu stepvej".

 

Saznajte više ...

 


JADRANSKAPROMOCIJANOVIH DACIA

 

Novembar.2016

 

Novinari iz Srbije bili u prilici da voze redizajnirane modele: Sandero, Sandero Stepway, Logan, Logan MCV i Duster koji su 29. septembra premijerno predstavljeni na ovogodišnjem Salonu automobila u Parizu. Na raspolaganju je bilo Na raspolaganju je bilo 27 automobila.

 

Saznajte više ...

 


REDIZAJNIRANI DACIASANDERO I LOGAN:

 

Oktobar .2016

 

I dalje predstavljaju dobar izbor za one najracionalnije kupce, a od ove jeseni možda će biti malo atraktivniji i onima koji od automobila ipak očekuju nešto više – Dačijini “sandero” i “logan” prošli su kroz tretman ulepšavanja.

 

Saznajte više ...

 


DACIA U PARIZU 2016. GODINE

 

Septembar .2016

 

Na Salonu automobile u Parizu i rumunska Dacia se oseća kao kod kuće s obzirom na pokroviteljstvo Renaulta. Zato se štand Dacie nalazi na centralnom mestu u hali 1 izložbenog prostora na Porte de Versailles

 

Saznajte više ...

 


ZA SVE TERENE

 

Jul .2016

 

Na Da iju se gleda kao na pouzdan, a povoljan brend. A jedan od modela koji najviše doprineo tom uspehu je terenac Duster. Sa redizajniranim Dusterom smo se upoznali kada smo ga terali, kroz šljivike i livade u okolini Beograda pre dve godine.

 

Saznajte više ...

 


Dacia kiosk - Maj 2016

DACIA SANDERO STEPWAY 0.9 TCE EASY-R

 

Maj 2016

 

Lansiran početkom 2013. godine, Sandero Stepway 2 upravo je obogaćen robotizovanim automatskim menjačem, nazvanim Easy-R. Po prvi put u svojoj mladoj istoriji, Dacia je odstranila levu pedalu, ne bi li ugodila sve većoj potražnji za ovakvim tipom menjača.

 

Saznajte više ...

 


Sa Dusterom po stanovima

 

16.05.2016

 

Avanturisti i putopiscu Borisu Veličanu i glumcu Dušanu Bućanu Dacia je na mesec dana pozajmila Daciju Duster Urban Explorer 4x4 za projekat pomalo čudnog naziva “S Dusterom po stanovima”.

 

Saznajte više ...

 


DACIA. POUZDANA. BEZ OBZIRA NA SVE.

DACIA NASTAVLJA PARTNERSTVO SA GORSKOM SLUŽBOM SPASAVANJA

 

10.05.2016

 

U četvrtak 21.04.2016 u hotelu Square Nine održan je prvi donatorski koktel Gorske Službe Spasavanja Srbije pod pokroviteljstvom Dacie kao strateškog partnera.

 

Saznajte više ...

 
Dacia bilten - April 2016.

 

 

Za razliku od Logana prve generacije, koji je se proizvodio i kao karavan sa sedam sedišta, pick-up model ili panel-van, nova generacija proizvodi se u dve karoserijske verzije ili ka jima za testiranje, grupacija Renault podvrgava svoja nova vozila krajnjim testiranjima u stvarnim uslovima. Logan se odavno dokazao na našim putevima kao jednostavan, robustan i pouzdan automobil. U drugoj generaciji može da se pohvali i prijatnijim spolj o limuzina ili pak kao MCV (Maximum Capacity Vehicle), odnosno klasični karavan sa pet sedišta.

 

Saznajte više ...

 
Dacia bilten - Mart 2016.

 

 

Za razliku od Međunarodnog salona automobila, na juče otvorenoj manifestaciji ne važi pravilo „više gledaj, a manje kupuj". „Daster" je najpovoljniji SUV model na srpskom tržištu a „Dačija" je za ,,BG kar šou.

 

Saznajte više ...

 
Dacia bilten - Februar 2016.

 

 

Nesumnjivo, prethodna godina bila je bolja nego svih ostalih godina od 2008. To je definitivno. Prodaja nije u padu nego u porastu u odnosu na svih ovih prethodnih šest, sedam godina.

 

Saznajte više ...

 


SAJAM U ŽENEVI 2016

 

03.03.2016

 

Dacia je započela godinu veoma živahno. Nakon rekordne prodaje u 2015. gde je na Fasebook-u zabeležila više od 3 miliona posetilaca - strast za Dacijom se nastavlja. U Ženevi Dacia je predstavila novu ograničenu seriju (nastavljanje uspešne serije LIFE) kao i modele Duster, Sandero, Logan, Logan MCV, Lodgy i Dokker.

 

Saznajte više ...

 
Novosti o DACIA-i na ženevskom salonu automobila 2016.

 

 

Dacia je doživela još jedan obećavajući početak godine. Nakon rekordne prodaje u 2015., broj obožavatelja marke na Facebooku upravo je prešao tri miliona, a članovi te brzorastuće zajednice i dalje dele svoju ljubav prema ovoj marki na internetu i izvan njega.

 

Saznajte više ...

 


Dacia kiosk - Januar 2016.

 

 

Nekadašnji Logan MCV je svoje mesto ustupio Lodgyju, a na scenu je stupio model u klasičnoj karavanskoj formi. MCV zaokružuje trio koji čine još sedan Logan i hečbek Sandero. Kao i uvek kada su Dacije u pitanju, glavni adut ovog automobila je cena, jer je reč o najpriuštivijem modelu u klasi na tržištu.

 

Saznajte više ...

 


Dacia kiosk - Decembar 2015.

 

 

Svi kupci, pa i oni koji pazare automobile, vole da tačno znaju šta dobijaju za svoj novac. Kod kupovine “dačije daster” nema nedoumica. Dobijate robusno, ekonomično vozilo spremno da odgovori zahtevima koje vozač postavlja pred SUV vozilo.

 

Saznajte više ...

 


Dacia: više od deset godina uspeha - Izveštaj za medije

 

 

U nešto više od deset godina Dacia je osvojila srca više od 3.500.000 kupaca u Evropi i sredozemnoj regiji. Ključeve Sandero Stepway, 3.500.000. prodane Dacije, preuzeo je vozač iz Engleske.

 

Saznajte više ...

 


Dacia kiosk - Oktobar 2015.

 

 

Svako pojavljivanje nekog novog modela rumunskog proizvođača označava i svojevrstan pomak, nezavisno da li se on odnosi na dizajn, opremu, tehnička rešenja ili jednostavno na novi pristup postojećem modelu.

 

Saznajte više ...

 


Frankfurtski salon automobila 2015. - Izveštaj za medije

 

 

Dacia proširuje svoju ponudu pogonskih sklopova uvođenjem robotizovanog ručnog menjača EASY-R i predstavlja Duster Edition 2016

 

Saznajte više ...

 


ISPLATIV - U SVAKOM POGLEDU

 

avgust 2015

 

Nova „dačija logan MCV" donosi nešto sasvim novo na automobilsko tržište, a to je izuzetno štedljiv agregat, odličan izgled i najveći prtljažni prostor u klasi.

Saznajte više ...

 


Renault i Dacia Frankfurt - Raspored

 

Renault i Dacia vas pozivaju u svoje izložbene prostore na međunarodnom salonu automobila u Frankfurtu 15. i 16. septembra.

 

Saznajte više ...

 


NARODNI AUTO

 

jun 2015

 

Sandero druge generacije se već dugo nalazi u prodaji. Za to vreme ga nije prestigao ni jedan konkurent u pogledu odnosa uloženo/dobijeno.

 

Saznajte više ...

 


MALE RAZLIKE ZA BOLJI UTISAK

 

maj 2015

 

Za Dačijine automobile, većina kupaca se opredeljuje na osnovu racionalnih, a ne emocionalnih motiva.

 

Saznajte više ...

 


SVESTRAN I PRAKTIČAN

 

april 2015

 

I pored komercijalne namene karoserije, „doker stepvej" se pored praktičnosti i prostranosti nameće i jedinstvenim avanturističkim šarmom.

 

Saznajte više ...

 


SAJAM U ŽENEVI 2015

 

11.03.2015

 

Već deset godina je prošlo otkako je 2005. počela prodaja Logana u Evropi, čime je rumunska marka, oživela uz Renault pomoć, započela je novo poglavlje u svom životu i ostvarila nezabelžen uspeh u Evropi. Desetu godišnjicu Dacia će obeležiti ograničenom serijom svih modela u svojoj ponudi (osim Dokkera Van).

 

Saznajte više ...

 
DACIA, PONOSNI SPONZOR GORSKIH SLUŽBI SPAŠAVANJA U REGIJI

 

22.07.2014

 

U junu 2014., u Starigrad-Paklenici održan je regionalni skup Gorskih službi spašavanja na kojem je učestvovalolo četrdesetak pripadnika GSS-a iz Slovenije, Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Hrvatske. Cilj skupa bilo je usaglašavanje tehnika spašavanja sa stena, unapređenje međusobne saradnje, kao i provera i produženje licenci za helikoptersko spašavanje. Na taj skup su svi spasioci iz matičnih država doputovali svojim Dacia Dusterima, pa je taj parkirani vozni park bio predivan prizor na ulazu u nacionalni park Paklenica. Osim toga, majstori spašavanja izveli su zadivljujući performanssa konopcima predstavljajući svoje svakodnevne zadatke.

 

Saznajte više ...

 


DACIA, PONOSNI PARTNER GSS SRBIJE

 

11.06.2014

 

Zahvaljujući donaciji „Renault Nissan Srbija“, od decembra 2012.godine vozni park Gorske službe spasavanja Srbije bogatiji je za dva terenska vozila „Dacia Duster“.

S obzirom na nepristupačne terene u kojima dejstvo GSS Srbije dolazi do izražaja, korišćenjem ovih vozila značajno je olakšan rad spasilaca na terenu. Pre svega, omogućen je brži transport ekipa GSS Srbije do onih kojima je pomoć neophodna.

Tokom vanredne situacije zbog poplava, kompanija „Renault Nissan Srbija“ ustupila je spasiocima dodatno terensko vozilo, kako bi spasilačke ekipe što pre stigle do područja gde su vršili evakuaciju ugroženog stanovništva."

 

Saznajte više ...

 


DACIA, NAJMLAĐA PALETA MODELA U EVROPI

 

06.03.2014

 

Dacia je od predstavljanja Logana 2004. prodajom više od 2,7 miliona automobila širom Evrope i vanevropskih mediteranskih država ostvarila veliki uspeh na tržištu.

 

Saznajte više ...

 


POTROŠAČKI BAROMETAR NEMAČKOG KLUBA ADAC MEĐU AUTOMOBILIMA JEFTINIJIM OD 10.000 € ODABRAO DACIA LOGAN MCV

 

30.10.2013

 

Među automobilima jeftinijim od 10.000 € nemački vozači su kao najbolji ocenili Dacia Logan MCV. To je pokazao potrošački barometar nemačkog automobilskog kluba ADAC gde su članovi službeno ispitivani o zadovoljstvu pojedinim modelima.

 

Saznajte više ...

 


OBNOVLJENI DACIA DUSTER: VIŠE DUSTER NEGO IKAD PRE

 

04.09.2013

 

Obnovljenom Dacia Dusteru, koji će uskoro biti predstavljen na međunarodnom autosalonu u Frankfurtu, dodati su i izražajni terenski elementi, ali je zadržao sve odlike dizajna koje su u velikoj meri doprinele njegovom uspehu.

 

Saznajte više ...

 


DACIA DOKKER I DOKKER VAN - NOVO OSVEŽENJE U PONUDI MARKE DACIA

 

01.08.2013

 

Nakon predstavljanja Lodgyja početkom 2012., ponudu marke Dacia će sada obogatiti još dva nova modela: Dokker i Dokker Van. Dacia Dokker je putnički kombi sa pet sedišta koji je namenjen za kombinovano korišćenje u profesionalne i privatne svrhe, s jednim od najvećih prtljažnika i najboljom prilagodljivošću u toj klasi. Dacia Dokker Van je dostavno vozilo čija su korisnička obeležja u samom vrhu njegove klase, zbog čega će posebno interesovati različite privrednike i trgovce.

 

Saznajte više ...

 


Konkurs za nove distributere

18.07.2013

Renault Nissan Srbija d.o.o., uvoznik i disributer vozila Renault, Nissan i Dacia za teritoriju Srbije, zbog proširenja komercijalnih aktivnosti raspisuje

KONKURS ZA NOVE DISTRIBUTERE

 

Saznajte više ...

 


DACIA DUSTER EXTREME, TERENAC KOJI PRIVLAČI POGLEDE

 

11.04.2013

 

Svojim markantnim izgledom i robusnom konstrukcijom, Duster je ostavio snažan utisak na vozače u potrazi za solidnim i privlačnim SUV-om. Ograničena serija Duster Extreme ide korak dalje - vozačima koji žele, barem nakratko, da pobegnu od svega obećava zabavu i mnogo korisnih mogućnosti.

 

Saznajte više...

 


DACIA LOGAN MCV, SAVREMEN I PRAKTIČAN KARAVAN

 

11.04.2013

 

Ovaj prostrani karavan sa pet sedišta je namenjen vozačima koji traže udoban, praktičan automobil sa mnogo mesta (za putnike i u prtljažniku) za svakodnevne potrebe i slobodno vreme.

 

Saznajte više...

 


Renault i Dacia su dobili nagrade Autobest 2012

07.02.2013

Autobest, organizacija 15 novinara iz centralne i istočne Evrope, je dodelila svoje nagrade ‘Designbest 2012’ i ‘Smartbest 2012’ markama Renault i Dacia.

 

Saznajte više ...

 


Dobitnici nagrada u Dacia FB naradnoj igri ''Šta vas obogaćuje?''

14.01.2013

Završena je nagradna igra ''Šta vas obogaćuje?''. Nagrade su:

1. 1 (jedna) nagrada za pobednika: probna vožnja modelom Dacia Lodgy u trajanju od 1 do 7 dana,
2. 10 (deset) jednakih nagrada: korpa za piknik, za takmičare plasirane od 2. do 11. mesta,
3. 20 (dvadeset) jednakih nagrada: vakum suncobran za stakla u autu, za takmičare plasirane od 12. do 31. mesta.

Dobitnici nagrada su...

 

Saznajte više ...